MBAイベント《名古屋》

MBA Event Nagoya

4. 名古屋校
  5. 《名古屋校》Global Leader Program: ON-CAMPUS Infosession for Fall 2021 Applications!

受付中

NUCB Business School's "Global Leader Program" English track MBA & MSc:
Launch the next stage of your professional development now!

The GLP is the #1 in Japan English track MBA and MSc (Masters in Management), and domestic admissions are open now for Fall 2021 enrollment. On the GLP, you will comprehend and command a broad range of business concepts, mastering the tools and techniques of senior level management and entrepreneurial thinkers. Our program is 100% taught and administered in English, with faculty and students from around the globe.

Please join us at our state-of-the-art Marunouchi campus in Nagoya to learn more about our school and program, observe - or participate in - a showcase of our case methodology of teaching and ask your questions to our faculty and students.

Further details of the program and campus access will be provided to registered attendees. Our campus is easily accessible by subway and free car parking is also available by request. Please note, seating for the event will be spaced to allow for 'social distancing'. All visitors to our campus are expected to wear a mask, take a temperature check upon arrival and observe reasonable hygiene precautions throughout the visit.

For any questions, please don't hesitate to contact our Admissions Office on: mba@gsm.nucba.ac.jp

Date: Saturday, 24th April 2021
Time: 10:30am-12:30pm
Venue:
NUCB Business School, Marunouchi Tower Campus
1-3-1 Nishiki Naka, Nagoya 460-0003

Audience: Prospective Fall 2021 applicants.
However, future applicants and all interested parties are very welcome to attend.

Schedule: Campus tour, overview of our school and program, demo case methodology lecture, demonstration case methodology class followed by casual chat with faculty and students.

10:30〜12:30  受付10:15〜
名古屋キャンパス