MBAイベント《オンライン》

MBA Event Online

4. オンライン
  5. Online Infosession - Global MBA/MiM

受付中 #English #MiM #EMBA #Admission Guide

Spring 2021 admissions are now open! This Infosession tells you everything you need to know for a smooth and successful application to NUCB Business School. Whether you're applying for the MBA or MIM program our staff will be live and on hand to provide you with guidance through the whole application process, including key dates, what to expect, and a live Q&A session with other prospective students.

This Infosession will also include a step by step walkthrough of the online application process from start to finish so be sure to attend if you have any questions.

10:00 a.m.〜11:00 a.m.
オンライン
言語